مرجع تخصصی آگهی استخدام و کاریابی مد و پوشاک مداجاب
- Advertisment -
مرجع تخصصی آگهی استخدام مد و پوشاک مداجاب
خدمات الگوسازی و پلات الگو
نیازمندی های رایگان خرید و فروش

پربازدیدترین اخبار

خانهدسته‌بندی نشدهدسر مناسب فصل تابستان ؛ انواع دسر تابستانی و طرز تهیه

دسر مناسب فصل تابستان ؛ انواع دسر تابستانی و طرز تهیه

تب گرمای تابستان یکی از بهترین دلایل برای علاقه‌مندی بیشتر به دسر‌های خنک و تابستانی است. حتی ممکن است اشخاصی که علاقه چندانی به دسر‌ها ندارند برای وعده صبحانه به دنبال یک‌تکه نان موزی باشند و یا برای بعدازظهر هوس یک کلوچه میوه‌ای کنند. دسرهای تابستانی، این فصل را سرگرم‌کننده‌تر، عجیب‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌کنند. چه کسی می‌تواند بی‌تفاوت از کنار آن‌ها عبور کند؟

انواع دسر تابستانی و طرز تهیه

فصل توت‌فرنگی

توت‌فرنگی قبل از سایر میوه‌های تابستانی، در اواخر ماه اردیبهشت و اوایل خرداد وارد بازار می‌شود. دسر‌های با طعم توت‌فرنگی از جذاب‌ترین دسر‌های تابستانی هستند.

کیک توت‌فرنگی، از واجبات تابستان

بیسکویت‌های غلات را با توت‌فرنگی‌های تازه و هر فیلینگ خامه‌ای که دوست دارید بپوشانید. خامه فرم گرفته، خامه نارگیل، بستنی و ماست یونانی همگی در ترکیب با بیسکویت و توت‌فرنگی بسیار خوشمزه هستند.

انواع کیک توت‌فرنگی

تارت توت‌فرنگی

این تارت زیبا یکی از دسرهای تابستانی مورد علاقه بسیاری از افراد در فصل تابستان است. برای این کار، خمیر را در قالب تارت پخته و در یخچال نگهداری کنید. هنگامی که آماده خوردن شدید، نارگیل تازه زده شده با شربت گلوتن را اضافه کنید و روی آن را با انواع توت‌فرنگی‌های تازه پر کنید.

طرز تهیه تارت توت‌فرنگی

دسر خوش رایحه هلو

یکی از خوش رایحه‌ترین میوه‌های تابستانی، هلو است و اگر عادت دارید خوراکی‌ها را پیش از خوردن ببویید، حتماً دسر‌های با طعم هلو را امتحان کنید.

ترد هلو

ساده‌تر از این نمی‌شود! گرانولا شیرین و کره را به‌سرعت در یک کاسه جمع کنید و کمی تفت دهید. سپس آن را روی هلوها بپاشید و در فر بپزید تا در کمترین زمان یک دسر تابستانی خوشمزه روی میز داشته باشید. اگر شما هم از عاشقان بستنی و خامه هستید، می‌توانید هنگام سرو، بستنی نیز اضافه کنید. برخی، تضاد مزه‌ها را دوست دارند و به‌جای گرانولای شیرین از آجیل‌های شور استفاده می‌کنند. اگر ایده‌ای در این باره ندارید، به ‌یک‌ بار امتحان آن می‌ارزد.

 

خرید لوازم آشپزخانه

 

 

طرز تهیه ترد هلو

هلو کبابی

هلوهای کبابی شیرین و دودی را با یک پیمانه بستنی وانیلی و گردو با ادویه دارچین را برای عصر سرو کنید. این یکی از محبوب‌ترین دسر‌های افراد گیاه‌خوار است.

طرز تهیه هلو کبابی

یک کوکتل تابستانی باطراوت

خیلی از ما قبول داریم که وقتی گرمای تابستان فرا می‌رسد، دوست داریم با یک کوکتل خوشمزه و آسان عصر‌ها را دلنشین کنیم. ترکیب نعناع فلفلی، لیموترش و آب گازدار بسیار باطراوت و مناسب تابستان است. هیچ راهی بهتر از نوشیدن موهیتو برای خنک شدن در یک روز گرم تابستانی وجود ندارد.

طرز تهیه کوکتل تابستانی برای تهیه موهیتو نعناع در منزل به موارد زیر نیاز دارید:

نعناع تازه: ستاره این کوکتل کلاسیک، مقداری برگ نعناع است که باید خرد شود تا به سایر ترکیبات اضافه شود. البته مقدار بیشتری از برگ‌ها را برای تزئین نیاز داریم.

آب لیموترش تازه: طعم ترش به این ترکیب اضافه می‌کند و عطر و طعم بی‌نظیری به نوشیدنی می‌دهد.

شربت ساده: مخلوط آب و شکر رقیق که همواره در دسترس است.

نوشابه یا آب گازدار: نوشابه لیمویی یا آب گازدار، ترکیب موهیتو را دلپذیر‌تر می‌کند؛ اما اگر در دسترس نباشد هم می‌توان از آن عبور کرد. موهیتو را می‌توان سلطان دسر‌های خوشمزه تابستانی دانست.

طرز تهیه انواع لیموناد

دسر‌های هندوانه‌ای

هندوانه میکس شده با یخ و کمی گلاب و یا در ترکیب با بستنی وانیلی، دم‌دستی‌ترین دسر تابستانی است. بسیاری از دهه شصتی‌ها با طعم آلاسکای هندوانه‌ای به‌خوبی آشنا‌ هستند. ترکیب ژله لیمو و یا آلوئه‌ورای همزده با هندوانه میکس شده یخ‌زده هم یک ترکیب تابستانی ستودنی است. در کل اگر به دنبال یک دسر ساده برای تابستان هستید، روی هندوانه حساب کنید.

انواع دسر‌های هندوانه‌ای

نوشیدنی نوستالژیک ایرانی

یکی از مهم‌ترین اقلام جهیزیه خانم‌های ایرانی از گذشته، دستگاه آب‌میوه‌گیری و مخلوط‌کن بوده است. علت آن هم اهمیت خانواده‌های ایرانی به دسر‌ها و نوشیدنی‌ها است. حتی اگر به‌رسم آداب بین‌المللی پس از غذا سرو نشود!  مراسم آب هویج‌گیری در خانه بی شک در خاطرات همه ما حک شده است. ترکیب بستنی سنتی زعفرانی و یا وانیلی پاستوریزه در یک عصر تابستانی، دسر بسیار دل‌نشینی به نظر می‌رسد. پس حتماً امتحان کنید.

نوشیدنی نوستالژیک ایرانی

طالبی نسخه روز‌های گرم

میوه‌های چنگالی یا به قول انگلیسی زبان‌ها خانواده ملون، قابلیت تبدیل شدن به یک دسر خنک برای تابستان در سریع‌ترین زمان را دارند. کافی است با یخ کاملاً میکس شوند. کمی آب گازدار به این ترکیب اضافه شود تا یک نوشیدنی بی‌نظیر را پدید بیاورند.  همیشه آماده ترکیب‌شدن با بستنی و آفریدن طعم‌های همه‌پسند هستند. در ترکیب با ژلاتین برای ساخت ژله، بسیار عالی عمل می‌کنند. اگر زمان شما برای تهیه یک دسر خنک و تابستانی برای میهمانی‌ها کم است، از ملون‌ها کمک بگیرید.

طرز تهیه آب طالب با بستنی

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ۲۵ نوع دیتاکس واتر و فواید آن‌ها

 

موز، زاده گرما برای گرما

موز از میوه‌هایی است که برای تهیه کیک‌ها و نوشیدنی‌ها بسیار کاربرد دارد. این میوه استوایی ماده‌ی مناسبی برای تهیه ترکیباتی خوشمزه برای روز‌های گرم تابستان است.

بستنی فوری موز

باورکردنی نیست که این دستور بستنی چقدر سریع و آسان است. نیازی به تهیه پایه کاسترد و استفاده از صعلب نیست. فقط موز، خامه و شکر و در صورت تمایل کمی پودر قهوه را با هم مخلوط کنید و سپس فریز کنید. پس از یخ بستن، به‌صورت اسکوپی در کنار کیک وانیلی اسفنجی میل کنید.

طرز تهیه بستنی فوری موز

 

دنیای دوست‌داشتنی اسموتی‌ها

با گرم‌شدن هوا، ما به دنبال ترکیبی باطراوت برای خنک شدن در روزهای گرم تابستان هستیم. درست‌کردن اسموتی‌های میوه‌ای و خامه‌ای تابستانی بسیار آسان و خلاقانه است. لازم است تنها یک یا چند میوه که پوست و هسته آن‌ها جدا شده است را با یخ کاملاً میکس کنیم. به اسموتی‌ها در تابستان اعتماد کنید. مانند آب است بر آتش گرما!

اگر به خامه و یا ترکیب ماست و میوه علاقه‌مند هستید می‌توانید ترکیب اسموتی با خامه و یا ماست یونانی را هم در فهرست دسر‌های خوشمزه تابستانی خود قرار دهید. با تبحر در ترکیب مزه‌های جدید در اسموتی، قادر به ساخت یک مینی کافه در خانه خواهید بود.

طرز تهیه انواع اسموتی

 

 

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”چجوری بستنی فوری درست کنیم؟” answer-0=”باورکردنی نیست که این دستور بستنی چقدر سریع و آسان است. نیازی به تهیه پایه کاسترد و استفاده از صعلب نیست. فقط موز، خامه و شکر و در صورت تمایل کمی پودر قهوه را با هم مخلوط کنید و سپس فریز کنید. پس از یخ بستن، به‌صورت اسکوپی در کنار کیک وانیلی اسفنجی میل کنید.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”نوشیدنی نوستالژیک ایرانی چیست” answer-1=”یکی از مهم‌ترین اقلام جهیزیه خانم‌های ایرانی از گذشته، دستگاه آب‌میوه‌گیری و مخلوط‌کن بوده است. علت آن هم اهمیت خانواده‌های ایرانی به دسر‌ها و نوشیدنی‌ها است. حتی اگر به‌رسم آداب بین‌المللی پس از غذا سرو نشود! مراسم آب هویج‌گیری در خانه بی شک در خاطرات همه ما حک شده است. ترکیب بستنی سنتی زعفرانی و یا وانیلی پاستوریزه در یک عصر تابستانی، دسر بسیار دل‌نشینی به نظر می‌رسد. پس حتماً امتحان کنید.” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]

2.7
/
5
(
38

امتیاز

)

مقالات مرتبط

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید