مرجع تخصصی آگهی استخدام و کاریابی مد و پوشاک مداجاب
- Advertisment -
مرجع تخصصی آگهی استخدام مد و پوشاک مداجاب
خدمات الگوسازی و پلات الگو
نیازمندی های رایگان خرید و فروش

پربازدیدترین اخبار

خانهسبک زندگیطرز تهیه ۱۰ دم‌نوش مناسب فصل زمستان

طرز تهیه ۱۰ دم‌نوش مناسب فصل زمستان

دم‌نوش در طب سنتی اهمیت بسیاری دارد. در واقع دم‌نوش نه تنها طمع خوشایندی دارد، بلکه به درمان برخی از بیماری‌ها نیز کمک می‌کند. با این حال، شب‌‌های سرد زمستان تهیه دم‌نوش حال و هوای خوبی القا می‌کند.
در این مقاله سعی داریم ۱۰ دم‌نوش متفاوت برای افزایش احساس آرامش و درمان برخی از بیماری‌ها به شما معرفی کنیم. شما می‌توانید به سادگی این دم‌نوش‌ها را تهیه کنید و از نوشیدن آن در فصل‌های سرد لذت ببرید.

طرز تهیه دم‌نوش چگونه است؟

 

معمولاً دم‌نوش را از گیاهان خشک شده یا تازه، همراه با آب جوش تهیه می‌کنند. شما برای تهیه دم‌نوش می‌توانید از یک گیاه یا ترکیب چند گیاه استفاده نمایید. هر گیاه یا طمع دهنده دم‌نوش، در مزه و فواید بیشتر آن تأثیر می‌گذارد.
برای تهیه هر نوع دم‌نوشی می‌توانید یک گیاه یا چندین گیاه را با توجه به خاصیت و مزه انتخاب کنید، با آب جوش مخلوط کنید و سپس از ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کاملاً دم بکشد. توصیه می‌کنیم برای تهیه دم‌نوش از شکر یا قند مصنوعی استفاده نکنید.

۱٫ دم‌نوش آقطی سیاه و لیمو برای درمان آنفولانزا

دم‌نوش آقطی سیاه و لیمو برای درمان آنفولانزا

آقطی سیاه که در ایران به نام انگور کولی یا خمان کبیر نیز یاد می‌شود، همراه با لیمو تازه، یک دم‌نوش خوشمزه برای درمان و بهبود روند آنفولانزا کاربرد دارد. در فصل زمستان، علاوه بر بیماری کرونا، ممکن است آنفولانزاهای دیگر نیز شیوع پیدا کند که شما می‌توانید با این نوع دم‌نوش به بهبود سلامت خود کمک نمایید.
معمولاً این نوع دم‌نوش آقطی سیاه، در میان مردم دنیا ناشناخته است، اما به یکی از دم‌نوش‌های موردعلاقه‌تان تبدیل می‌شود و در کنار طمع خوشایندی که به همراه دارد، به درمان علائم آنفولانزا نیز کمک می‌کند.
برای تهیه دم‌نوش آقطی سیاه و لیمو، شما باید یک قاشق غذاخوری آقطی سیاه خشک شده، ۱ یا ۲ قاشق چای‌خوری آب‌لیمو تازه، ۱ قاشق چای‌خوری عسل و یک فنجان آب جوش را با یکدیگر مخلوط کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا دم‌نوش ضد آنفولانزای شما آماده شود، سپس آن را نوش جان کنید.

۲٫ دم‌نوش زنجبیل برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش

غذای ناسالم، کمبود فیبر در بدن و حتی سرعت زیاد غذا خوردن، باعث ایجاد مشکلاتی در دستگاه گوارش می‌شود، اما ما در ادامه مقاله سعی داریم برایتان دم‌نوشی برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش تهیه کنیم و آن دم‌نوش چیزی نیست جز دم‌نوش زنجبیل!
بسیاری از کارشناسان تغذیه بر این باورند که زنجبیل خشک شده، تازه یا پودر زنجبیل نباید از وعده‌های غذایی‌تان حذف شود، چرا که فواید بسیاری به همراه دارد. اما شما می‌توانید برای تهیه دم‌نوش زنجبیل، از زنجبیل تازه استفاده نمایید.
برای تهیه دم‌نوش زنجبیل شما به یک فنجان یا یک لیوان آب جوش، یک برش کوچک زنجبیل تازه، ۱ قاشق چای‌خوری عسل و مقداری کمی فلفل سیاه نیاز دارید. احتمالاً تصور می‌کنید که مزه این دم‌نوش تند است، اما عسل باعث شیرینی دم‌نوش زنجبیل می‌شود.

۳٫ دم‌نوش اسطوخودوس و نعنا برای آرامش اعصاب

دم‌نوش اسطوخودوس و نعنا برای آرامش اعصاب

در روزهایی که ممکن است با استرس و اضطراب زیادی دست و پنجه نرم کنید، احتمالاً نوشیدن یک دم‌نوش برای آرامش اعصاب، ایده بسیار مناسبی خواهد بود. همچنین دم‌نوش اسطوخودوس و نعنا برای داشتن خوابی عمیق نیز توصیه می‌شود.
دم‌نوش اسطوخودوس و نعنا عطر خوشایندی دارد و بسیاری از کارشناسان تغذیه بر این باورند که این دم‌نوش شامل ترکیبات آنتی‌اکسیدان نیز است. در واقع ترکیبات آنتی‌اکسیدان مانع آزاد شدن سلول‌های سرطانی در بدن می‌شوند.
برای تهیه دم‌نوش آرامش اسطوخودوس و نعنا شما به ۱ لیوان آب جوش، یک قاشق غذاخوری نعنا خشک شده، یک‌چهارم قاشق غذاخوری اسطوخودوس و ۱ قاشق چای‌خوری عسل نیاز دارید. پس از ترکیب مواد تا حدود ۵ دقیقه صبر کنید، سپس آن را نوش جان نمایید.

۴٫ دم‌نوش بابونه و فرنجمشک برای درمان خواب

شب‌های زمستان طولانی است و برخی از افراد با کم‌خوابی یا بدخوابی مواجه می‌شوند. البته بدخوابی ارتباط مستقیم با پریشانی افکار، استرس و اضطراب دارد. بنابراین هرچه سعی کنید که آرامش درونی خود را حفظ کنید، به کاهش استرس و بهبود خوابتان نیز کمک می‌کنید.
یکی از روش‌های درمان و بهبود خواب، تهیه دم‌نوش بابونه و فرنجمشک است. فرنجمشک یا وارنگ بو، نوعی گیاه از خانواده نعناعیان است که باعث آرامش بدن و تسکین درد روده و معده نیز می‌شود.
برای تهیه دم‌نوش بابونه و فرنجمشک برای درمان و بهبود خواب شما به یک لیوان آب جوش، ۱ قاشق غذاخوری بابونه خشک و ۱ قاشق غذاخوری فرنجمشک نیاز دارید. توصیه می‌کنیم ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دم‌نوش دم بکشد و سپس آن را نوش جان کنید.

۵٫ دم‌نوش خوشمزه سیب و دارچین

دم‌نوش خوشمزه سیب و دارچین

یکی از دم‌نوش‌های مشهور و پرطرفدار، دم‌نوش سیب و دارچین است. شما می‌توانید به جای چای یا قهوه‌، این دم‌نوش را برای مهمانان خود نیز آماده کنید که عطر بسیار خوشایند و دل‌انگیزی نیز به همراه دارد.
برای تهیه دم‌نوش سیب و دارچین شما می‌توانید از چوب یا پودر دارچین و از سیب تازه یا خشک شده بهره‌مند شوید. اما اگر می‌خواهید مزه خوشایندی از دم‌نوش زمستانه دریافت کنید، توصیه می‌کنیم از سیب تازه و چوب دارچین استفاده نمایید.
برای تهیه دم‌نوش خوشمزه سیب و دارچین شما به یک قوری آب جوش، یک سیب تازه متوسط خرده شده و یک چوب دارچین کوچک نیاز دارید. توجه کنید که هرچه میزان دارچین زیاد باشد، ممکن است مزه دم‌نوش تلخ شود. بنابراین از چوب یا پودر دارچین به میزان متناسبی بهره‌مند شوید.

۶٫ طرز تهیه چای ماسالا برای تقویت سیستم ایمنی بدن

طرز تهیه چای ماسالا برای تقویت سیستم ایمنی بدن

چای ماسالا یک دم‌نوش پرطرفدار هندی است که یک ایده متفاوت برای روزهای سرد زمستان یا مهمانی‌های دوستانه‌تان خواهد بود. جالب است بدانید که چای ماسالا به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب بدن نیز کمک می‌کند.
برای تهیه چای ماسالا شما به ۲ پیمانه آب ولرم، ۶ عدد میخک، ۲ عدد چوب دارچین کوچک، ۱ قاشق غذاخوری پودر رازیانه، ۷ عدد دانه هل، یک عدد زنجبیل کوچک، ۲ عدد فلفل دانه سیاه، ۲ پیمانه شیر پرچرب و مقداری عسل نیاز دارید.
برای تهیه دم‌نوش ماسالا، ابتدا تمام ادویه‌ها را به همراه زنجبیل داخل آب بریزید و ترکیبات را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مقداری از آب تبخیر شود و ترکیبات غلیظ گردند. سپس شیر و عسل را روی حرارت قرار دهید تا شیر نیز کمی تبخیر شود.
در مرحله بعد، شیر و ترکیب ادویه‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را به مدت ۳ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. شما می‌توانید دم‌نوش چای ماسالا را از صافی عبور دهید تا یکدست شود، سپس آن را نوش جان کنید.

۷٫ دم‌نوش لیمو و فلفل برای سم‌زدایی بدن

فست فود و غذاهای ناسالم، باعث بروز بیماری‌هایی در بدن می‌شود. از این جهت برخی از غذاها یا دم‌نوش‌ها ایده خوبی برای سم‌زدایی بدن و بهبود عملکرد کبد هستند. دم‌نوش لیمو و فلفل یک انتخاب مناسب برای سم‌زدایی بدن است.
به منظور سم‌زدایی بدن و برای تهیه دم‌نوش لیمو و فلفل شما به ۱ لیوان آب جوش، آبِ یک لیمو تازه و کوچک، نصف یک قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه و نصف یا یک قاشق چای‌خوری عسل نیازی دارید. در واقع عسل به مزه خوشایند این دم‌نوش کمک بسزایی می‌کند.

۸٫ دم‌نوش مریم گلی و لیمو برای بهبود التهاب

گیاه مریم گلی در طب سنتی اهمیت بسیاری دارد، چرا که به درمان نفخ، اسهال، التهاب و فشار خون کمک بسزایی می‌کند. دم‌نوش مریم گلی به همراه لیمو نیز یک انتخاب مناسب برای درمان و بهبود التهاب و مشکلات دستگاه گوارش است.
برای تهیه دم‌نوش مریم گلی و لیمو شما به یک قوری آب جوش، ۳۰ گرم مریم گلی تازه یا خشک شده، ۱ قاشق غذاخوری عسل، نصف قاشق چای‌خوری پوست لیمو و ۳ قاشق غذاخوری آب‌لیمو تازه نیاز دارید. برای دریافت نتیجه بهتر، اجازه دهید دم‌نوش مریم گلی و لیمو به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.

۹٫ دم‌نوش گل قاصدک و نعنا برای لاغری

دم‌نوش گل قاصدک و نعنا برای لاغری

اگر می‌خواهید کاهش وزن را تجربه کنید، در کنار رژیم غذایی استاندارد و ورزش، دم‌نوش لاغری کمک بسزایی به شما خواهد کرد. شما یک نوع دم‌نوش لاغری که می‌توانید تهیه کنید، دم‌نوش گل قاصدک و نعنا است.
گل قاصدک و نعنا هر دو به پاک‌سازی و سم‌زدایی بدن کمک بسزایی می‌کنند. همچنین این نوع دم‌نوش باعث افزایش سوخت و ساز بدن نیز می‌شود. در واقع هر چه میزان سوخت و ساز بدن بیشتر باشد، به کاهش وزن نیز کمک می‌کند.
برای تهیه دم‌نوش لاغری گل قاصدک و نعنا شما به یک لیوان آب جوش، ۱ قاشق چای‌خوری برگ نعنای خشک شده، یک قاشق چای‌خوری گل قاصدک خشک شده و مقداری آب‌لیمو نیاز دارید. این دم‌نوش را می‌توانید نیم ساعت پس از صرف شام یا ناهار میل کنید.

۱۰٫ دم‌نوش گزنه و بابونه برای درمان سرماخوردگی

در صورتی که می‌خواهید در فصل زمستان کمتر دچار سرماخوردگی شوید، باید غذاهایی مصرف کنید که سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کند. دم‌نوش گزنه و بابونه، یک دم‌نوش مناسب برای درمان سرماخوردگی در فصل زمستان خواهد بود.
برای تهیه دم‌نوش گزنه و بابونه شما به یک لیوان آب جوش، ۱ قاشق چای‌خوری گزنه خشک شده، ۱ قاشق غذاخوری بابونه خشک شده و در صورت نیاز ۱ قاشق چای‌خوری عسل نیاز دارید. مصرف این دم‌نوش سرماخوردگی به صورت روزانه توصیه می‌شود.

 

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”طرز تهیه دم‌نوش چگونه است؟” answer-0=”معمولاً دم‌نوش را از گیاهان خشک شده یا تازه، همراه با آب جوش تهیه می‌کنند. شما برای تهیه دم‌نوش می‌توانید از یک گیاه یا ترکیب چند گیاه استفاده نمایید. هر گیاه یا طمع دهنده دم‌نوش، در مزه و فواید بیشتر آن تأثیر می‌گذارد.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”اهمیت استفاده از دمنوش‌های گیاهی در فصل زمستان چیست؟” answer-1=”دمنوش‌های گیاهی به‌ دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی، ضدالتهابی و باکتریایی که دارند می‌توانند بیماری‌های فصلی را تا حد بسیار زیادی کنترل کنند و کاهش دهند. ” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]

مقالات مرتبط

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید