دوشنبه 24 خرداد ساعت 17:03 به وقت تهران - مصادف با Jun 2021 14

ad

طرز تهیه موس تمشک و موز مخصوص دیابتی‌ها

mahmood

نویسنده : https://www.yjc.news/

جمعه 21 خرداد 1400

ساعت : 04:03

طرز تهیه موس تمشک و موز مخصوص دیابتی‌ها

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،زندگی با دیابت سخت است، روزانه مواد غذایی به خصوص شیرینی‌ها و دسر‌های خوشمزه در مقابلشان قرار می‌گیرد، اما نمی‌توانند عواقب بیماری را در نظر نگیرند. چرا که اغلب دسر‌های دارای شیرین‌کننده‌های مصنوعی یا دارای میزان قند بالا هستند که برایشان مضر است. در ادامه با موس تمشک و موز مخصوص دیابتی‌ها آشنا شوید.

مواد لازم

سفیده تخم مرغ (خام) دو عدد

پودر استویا (شیرین برگ) یک قاشق غذاخوری

موز یخ زده۱۰۰ گرم

تمشک منجمد۵۰ گرم

انواع توت تازه (اختیاری) به مقدار لازم

طرز تهیه موس  تمشک و موز 

مرحله اول
به وسیله یک همزن برقی پودر سویا و سفیده تخم مرغ را با هم به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.

مرحله دوم
موز و انواع توت را اضافه کرده و مواد را آنقدر با هم ترکیب کنید تا صورتی رنگ شود. باقی میوه‌ها را داخل لیوان قرار دهید و مایه دسر را روی آن‌ها بریزید.

نکته
استویا یکی از بهترین شیرین‌کننده‌های طبیعی است که می‌توانید آن را جایگزین شکر کنید.
موس تمشک و موز را می‌توانید با یک برش لیمو، چند برگ نعنا، شکمی شکلات تلخ رنده‌شده تزیین کنید.
اگر دیابتی نیستید و منع مصرف ندارید می‌توانید انواع دیگر موس را هم امتحان کنید، طرز تهیه موس شکلاتی، طرز تهیه موس سفید و موس قهوه را قبلا برای شمانوشته‌ایم.

منبع :کتاب کاله

انتهای پیام/

منبع https://www.yjc.news/
برچسب ها